23-02-2021

ELE rally uitgesteld

Met alle onzekerheden die de COVID-19 pandemie met zich meebrengt, heeft de stichting ELE Rally moeten besluiten om de 56e editie, die oorspronkelijk gepland stond voor 4 en 5 juni, uit te stellen tot in het najaar. In samenwerking met de andere Rally organisatoren en de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF), wordt er komende weken naar een nieuwe datum gezocht in het najaar, wanneer er hopelijk weer publiek bij dit soort evenementen toegestaan is.   

Stichting ELE Rally heeft tot op het laatste moment alle scenario’s opengehouden maar kwam tegelijkertijd tot de conclusie dat een rally zonder publiek geen optie is. Zowel in financieel opzicht, maar zeer zeker ook in de beleving van de sport. Er zijn momenteel nog te veel onzekerheden met betrekking tot het verloop van de corona maatregelen die het doorgaan van dit soort evenementen in de weg staat op 4-5 juni a.s.   

Daarom hebben we voor 2021 een datum in het najaar op het oog, want we willen echt dit jaar een ELE Rally organiseren met publiek. De verwachting is dat dit in het najaar mogelijk wordt. Dan kunnen we samen met de vele liefhebbers, deelnemers, vrijwilligers, sponsors en onze trouwe leveranciers een weer prachtig weekend tegemoetzien.

  

30-01-2021

Previder Zuiderzeerally uitgesteld

Gisteren is bekend gemaakt door de organisator van de Previder Zuiderzeerally dat deze wordt uitgesteld naar een datum later in het seizoen(ergens in het najaar). Het is door de huidige maatregelen niet haalbaar om de rally met publiek te organiseren. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen we deze aanpassen in de kalender.

23-12-2020 

Tulpenrally uitgesteld

Gisteren is bekendgemaakt dat de volgende Tulpenrallye plaatsvindt van 3 t/m 9 oktober 2021. Nadat de editie welke eerder in mei, en later in oktober 2020 verreden zou worden, is deze door de huidige maatregelen uitgesteld tot voorgenoemde datum in oktober 2021.
Tevens is de datum van de daarop volgende editie in 2022 bekend, namelijk 8 tm 14 mei 2022.


YOUTUBE.COM
Tulpenrallye te gast bij Werner Budding. 22 december 2020

YOUTUBE.COM
Tulpenrallye te gast bij Werner Budding. 22 december 2020

E-mailen
Info